sâmbătă, 5 iunie 2010

we are..the same*

Are aceleasi calitati ca si tine: senzual, sentimente adânci, profund în simtire, intuieste emotiile celuilalt. Este posesiv ca si tine, asa ca pe de o parte este bine, pentru ca o sa va creati o lume aparte, doar a voastra, în care o sa va simtiti în siguranta, apreciati si iubiti. Ca semne de Apa ce sunteti, adesea comunicati fara cuvinte. La nivelul afectiv al relatiei, toate bune si frumoase.
În viata de zi cu zi, nu uita ca traiesti cu cineva la fel de încapatânat ca si tine. Asta este problema voastra principala: Scorpionul nu cedeaza. Are, n-are dreptate, el o tine pe-a lui. Din principiu, din orgoliu, voi stiti de ce, dar nu cedati. Iar daca se întâmpla sa nu cadeti de acord asupra vreunei chestii... o sa dureze mult si bine pâna sa se termine disputa. Batalia pentru întâietate este singura hiba a acestei relatii, si aceeasi pasiune care dezlantuie energii nucleare în pat, are darul de a distruge totul în jur când e vorba de eternul "facem ca mine sau ca tine". Scorpionul e un semn fix, adica hotarât si încapatânat. Vechea poveste cu cele doua pietre tari. Motto-ul zodiei voastre este "a controla"... Concluzia? UN Scorpion mai e cum mai e, dar doi în aceeasi relatie... Poate stabiliti un contract, ceva, gen "azi cedez eu, mâine tu", si încercati sa nu mai faceti atâtea planuri ascunse si scheme-manevre. Oricum, gânditi cam pe aceeasi lungime de unda, asa ca mai bine v-ati uni fortele în loc sa le divizati.
Daca te-a atras aura lui de mister, vibratia intensa a sentimentelor sale, impresia ciudata pe care o lasa, sa stii ca asa te vad si altii pe tine. Daca nu vorbeste prea mult, încearca sa o faci tu, pentru ca de fapt este la fel de introvertit ca si tine, la fel de taciturn. Dar sub aceasta masca sociala se ascunde un vulcan, asa cum stii probabil din propria ta experienta.
Din punct de vedere sexual, doi Scorpioni sunt suta la suta compatibili, dar in afara dormitorului se aseamana prea mult, creand tot felul de probleme si intrigi.
In relatia dintre doi Scorpioni, fiecare va avea mereu impresia ca celalalt il inseala.
Alaturi de un alt Scorpion, exista lupta pentru putere. Amandoi vreti sa aveti responsabilitati, va atrageti, dar sunteti prea posesivi unul cu celalalt.
Barbatul Scorpion nu va fi satisfacut decat cu ce este mai bun la partenera sa, si de obicei spune ce crede. Acesta are abilitatea de a vedea clar cand este vorba de o incercare de a-l pacali. Nu incerca sa il schimbi pe barbatul Scorpion, caci stie ce vrea. Daca vrei sa il pierzi, este de ajuns sa incepi sa ii critici manierele sau felul in care vorbeste. Daca vrei sa il pastrezi, incearca sa il intelegi, sa cooperezi si sa te pui in locul lui din cand in cand.
Barbatul Scorpion poate fi foarte gelos, daca il placi, va trebui sa treci peste multe astfel de teste.
Femeia Scorpion are latura emotionala dezvoltata si este foarte dragastoasa. Este pregatita sa uite trecutul, pentru a incepe un viitor stralucit. Are un aer misterios, si este un detector de minciuni uman. Este mai bine sa stie adevarul indiferent care ar fi acesta, caci va afla oricum. E ste dinamica, exploziva, interesanta si foarte loiala. Nu va implicati intr-o relatie cu o astfel de femeie daca nu sunteti puternic si pregatit sa faceti mici ajustari la nivel mental si emotional.

2 comentarii:

Anonim spunea...

FoArTE SuKaR PosTu' Imi PLakE m00lT :*

Anonim spunea...

Suky SukY , postu si mai ce?

Trimiteți un comentariu