duminică, 20 iunie 2010

game oveeeeeeeeeeeeer

Stia foarte bine de ce nu-si arata sentimentele,de ce nu renunta repede la orgoliu,stia foarte bine cum sa faca sa primeasca tot ce vrea.Pana intr-o zi de cacat in care cineva a reusit sa o prosteasca extrem de usor.Au urmat aproximativ 2 luni in care nu mai putea sa deosebeasca anumite "sentimente".Toate erau amestecate intr-un glob micut.Se imbinau perfect.Fiecare domina cand ii venea randul.Cateodata se intampla sa domine chiar mai multe si atunci confuzia isi facea aparitia.Intr-o zi,globuletul s-a spart si toate s-au imprastiat peste tot.La ea a ramas decat un gust amar...ca si cum ai lua o folie de Paracetamol si ai mesteca-o pe toata fara sa pui gura pe apa decat dupa mult timp.Apoi ,cateva zile in care gustul insista sa ramana acolo.Si dintr-o data a disparut ca prin minune cand a realizat cat de toanta a fost si ca defapt nu era nimic mai mult decat o atractie si curiozitate pentru ceva nou.


Deci..ce vreau sa spun prin post e ca niciodata nu o sa mai repet greseala asta si nu o sa-mi mai 'dezvalui' asa sentimentele.De ce? Pentru ca foarte usor am fost luata de fraiera (postul de mai jos).Asa patesti cand vrei a transmiti ceva persoanelor nepotrivite.Genul ala de persoane care dau copy paste repede tuturor prietenilor si incep sa faca caterinca pe seama unor simple cuvinte cu o importanta destul de mare..si genul ala care nu realizez ca si asta e un mod de a ranii.
Gata joaca! Sunteti liberi sa ziceti ce vreti.Nu-mi mai pasa :D
Acum au ramas 4 persoane care merita TOT..si sincer,sunt cat de multumita se poate.Doar ei 4 o sa stie mereu mereu ce gandesc/simt.Deci cine a mai zis ca sunt prefacuta sau blablabla same bullshit de acum o sa aveti dreptate.


In momentul de fata pot sa zic ca nu mai am nevoie de nimic.
A ba da,sa vina H acasa.Inca 7 zile :(.E a doua oara cand realizez cat de mult am nevoie de o persoana numai cand e plecata la mii de km distanta.
Mersi pentru tooooooooooooooot ce mi-ai zis azi,mersi pentru reactia ta,mersi pentru imbratisarea de la distanta.Si eu te iubesc!

2 comentarii:

Blanca spunea...

Asa patesti cand vrei a transmiti ceva persoanelor nepotrivite.Genul ala de persoane care dau copy paste repede tuturor prietenilor si incep sa faca caterinca pe seama unor simple cuvinte cu o importanta destul de mare..si genul ala care nu realizez ca si asta e un mod de a ranii

Te regasesti perfect in paragrafu' asta.P here

PS: nu astept vre-un reply/post din partea ta,e ultima oara cand o sa mai auzi ceva de la mine.c ya

Kovacs Alex spunea...

Ce este personal e bine sa rămână personal.

Trimiteți un comentariu